Denmark    Log ind  / Opret konto  
Valutaer:

Privacy Notice


Vi er forpligtet til at bevare privatlivets fred for alle besøgende på vores hjemmeside. Læs følgende fortrolighedspolitik for at forstå, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger, du giver os.

Vi har ikke udlejer, sælger eller deler personlige oplysninger om dig med andre mennesker eller ikke-tilknyttede selskaber.

Vi kan indsamle dit navn, stillingsbetegnelse, kontaktoplysninger herunder e-mail-adresse, demografiske oplysninger som postnummer, præferencer og interesser, og andre relevante oplysninger til kundeundersøgelser og / eller tilbud. Denne information er at forstå dine behov og give dig en bedre service og produkter. Salgsfremmende e-mails vil blive sendt om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi tror, ​​du kan finde interessant ved hjælp af den e-mail-adresse, som du har givet. Derudover kan vi bruge dine oplysninger til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.

Vi gør alt for at sikre, at dit køb oplevelse på vores hjemmeside er sikker. Vi bruger de mest magtfulde Secure Socket Layers (SSLs) kryptering teknikker til at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af dine brugeroplysninger. Det tilføjer blot sikkerhed til hele strøm af data mellem din internet browser og vores system, derfor, hvilket giver dig en følelse af tillid i give os dit kortnummer. Derudover bruger vi internet screening svindel for at beskytte kreditkorttransaktioner.

Og når du registrerer dig på vores hjemmeside, Vi advarer dig at vælge en adgangskode, der er svær at gætte, men let for dig at huske. Venligst protcet din konto info, hvis du finder nogen shadiness om din konto, bedes du kontakte os, vil vi kontrollere problemet for dig.

Se kreditkort betaling, opnår vi kreditkortoplysninger tilladelse direkte fra kortudstedende bank for verifikation, før du fuldfører enhver transaktion.

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail vores Team.

Copyright © 2020 www.liatskor.com. Powered by Professionelle løbesko