Denmark    Log ind  / Opret konto  
Valutaer:

Shipping & Returns


Vi er altid dedikeret til at forbedre sin service og kunde shopping oplevelse. Vi har forskellige forsendelser og nogen af ​​dem kan sørge shipping sikkerhed og bekvemmelighed.

leveringstid

Normalt vil alle ordrer blive afsendt den næste arbejdsdag. Weekend ordrer vil blive afsendt den følgende mandag morgen. Som hovedregel behandler tid plus forsendelse tid er lig med den samlede leveringstid. Normalt elementerne vil ankomst i 7-10 dage. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at du får pakken i tide.

Sporing

Forsendelse af din pakke er online spores. Når din ordre er afsendt ud, vil en bekræftelsesmail med online-tracking nummer og link blive sendt til dig. Det tracking nummer vil være gyldig for din check inden for 48 timer efter du har modtaget e-mailen.

Vi oprigtigt foreslår, at du tilføje os til din e-mail liste, så du kan få bekræftelse om din ordre fra os. Og husk at tjekke din SPAM / JUNK mappe hvis du ikke modtager et svar i 3 dage.

Retur

Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du underrette os først med angivelse af årsag og ordrenummer for tilbagevenden inden for 7 dage efter modtagelsen. Din feedback er meget vigtig for os. Alle elementer skal sendes tilbage komplet med original emballage. Alle pakker skal sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Vær opmærksom på, at de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes. Så kontakt os med alle dine spørgsmål og bekymringer, inden du afgiver ordren.

Udveksling

Elementer skal returneres inden 7 dage efter levering og kunden er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger forårsaget af hele udveksling processen. Alle elementer kan kun udveksle for lige pris udskiftning, skal du være opmærksom på, at vi vil udstede udskiftninger efter dit afkast er blevet modtaget.

Annullering af din ordre

Hvis du har afgivet en ordre og gerne vil annullere det senere, bedes du kontakte vores kundeservice repræsentant så snart som muligt. Men hvis din ordre er blevet afsendt, vil vi har ingen måde at annullere den.

Copyright © 2020 www.liatskor.com. Powered by Professionelle løbesko